Kan I hjælpe med at bestille tilstands- og elrapport samt energimærke? Ja, du kan selv vælge at bestille rapporterne, ellers kan vi hjælpe dig. Når vi bestiller rapporterne sker det igennem et forsikringselskab vi samarbejder med.
Hvad koster det at bruge Estaldo? Hvad koster det at bruge Estaldo? Hos os får du alt det, som du forventer af et boligsalg! Hvis du blot tager dig af fremvisningerne, så tager vi os af resten. Det er jo også dig, der kender boligen bedst. Vi har ingen skjulte gebyrer eller smarte bonusaftaler, kun én fast pris.
Får Estaldo en procentsats af mit salg? Nej - Hos Estaldo arbejder vi med én fast pris, uanset størrelsen og typen på din bolig.
Jeg har allerede fundet en køber - kan I hjælpe mig med dokumenter? Hvis du allerede har klaret det hårde arbejde i at finde en køber, hjælper vi dig med alt det praktiske. Vi står klar til at hjælpe dig med at indhente de påkrævede dokumenter, udarbejde en købsaftale og hjælper med refusionsopgørelse og skøde.
Kan jeg købe enkelte tjenester hos Estaldo? Ja, udover det samlede salg af din bolig, kan vi hjælpe dig med enkelte tjenester
Hvornår betaler jeg? Én fast pris for alle boliger. Du betaler kun for vores opstartspakke hvis boligen ikke bliver solgt.
Hvorfor er Estaldo billigere end andre ejendomsmæglere? Hos Estaldo arbejder vi 100% digitalt. Det betyder at vores omkostninger er meget lavere. Den besparelse, vi har, giver vi dig som boligsælger. Dermed kan du få solgt din bolig meget biligere.