Vi samarbejder
omkring salget

Det synes vi er langt smartere en en gammeldags
ejendomsmægler og langt mere sikkert end selvsalg

1

Du udfylder din adresse Vi laver en simpel online vurdering af din bolig. Den baseres på alder, beliggenhed, størrelse og øvrige boliger, der er til salg og solgt i dit område. Det er naturligvis kun et estimat, og det vil altid være vores ejendomsmæglere, som laver den endelige salgsvurdering.

Sitting illustration
2

Vi sørger for billeder og plantegning Vores professionelle fotograf besøger dig og tager billeder. Vi udarbejder også en plantegning samt en beskrivelse af din bolig.

3

Vi laver en endelig vurdering Du får tilknyttet en ansvarlig ejendomsmægler, som laver en endelig salgsvurdering. Herefter aftaler du en udbudspris med din ejendomsmægler og indgår en aftale om salg af boligen.

Standing illustration
4

Vi markedsfører din bolig Vi markedsfører din bolig på Boligsiden, Boliga og Facebook. På den måde får du den absolut bedste synlighed på markedet.

5

Du viser boligen frem Selvom du selv fremviser boligen, så er det stadig vores ejendomsmæglere, som varetager forhandlingen med køberne, juridiske spørgsmål og papirarbejdet. Du kan altid henvise til din faste ejendomsmægler, hvis køberne stiller spørgsmål, du ikke føler du kan svare på. På den måde behøver du kun at koncentrere dig om, at vise rundt - du gør lidt, så gør vi resten.

Shaking illustration

Du får solgt din bolig Vores ejendomsmægler står for al forhandling og kommunikation med potentielle købere. Vi sørger for alt papirarbejdet og hjælper dig i forbindelse med overdragelsen af din bolig.

Få en uforpligtende snak

Indtast din adresse

Og se hvad vi vurderer din bolig er værd: