Hvorfor ramte robotten ved siden af? Vi bilder os ikke ind, at vi kan erstatte en menneskelig vurdering, da de fleste boliger, som din, er unikke.
Er I medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening? Vi har valgt ikke at være medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, da vi mener at Dansk Ejendomsmæglerforening er til skade for de danske boligsælgere. Vi mener at Dansk Ejendomsmæglerforening arbejder for, at branchen fastholdes til lokale kontorer, som dækker små geografiske områder. På den måde kan den lokale ejendomsmægler tage høje salærer for at sælge din bolig, da han kun er i konkurrence med andre lokale ejendomsmæglere.
Hvad står jeg selv for? Hos Estaldo gør du lidt selv, mens vi klarer resten.
Sælger I noget i mit område? Vi sælger boliger i hele Danmark og du kan se vores seneste solgte boliger her I gamle dage fandt køberne boliger i ejendomsmæglernes vinduer, men i dag finder køberne boligerne online. Vi kan sælge boliger i hele Danmark fordi vi markedsfører boligerne på Boligsiden, Boliga og Facebook - men faktisk vises din annonce også hos de store ejendomsmæglerkæder som Home, EDC, Danbolig, RealMæglerne, Nybolig mfl.
Hvad er Estaldo? Vi er en ejendomsmæglerforretning, som hjælper dig med at sælge din bolig til en lav pris - med samme garanti som du kender fra ejendomsmægleren nede på gadehjørnet. Helt grundlæggende tager vi udgangspunkt i at digitalisere hele processen omkring et professionelt boligsalg - og det betyder, at du kan få en langt lavere pris, end du ellers finder på markedet.
Er Estaldo en ejendomsmægler? Ja! Vi er en rigtig ejendomsmægler ligesom du kender nede fra gadehjørnet. Forskellen er bare at vi arbejder digitalt. Vi har kun uddannede ejendomsmæglere ansat til at klare sagerne.
Hvilke typer boliger kan i sælge? Hos Estaldo kan vi hjælpe med at sælge det meste. Vi står gerne for salget af både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse, helårsgrunde, fritidsgrunde og andelsboliger.
Hvad adskiller Estaldo fra den traditionelle ejendomsmægler? Forskellen på den traditionelle ejendomsmægler og Estaldo Hos Estaldo fremviser du boligen selv. Og så klarer vi naturligvis fortsat alt det andet for dig, ligesom hos den traditionelle ejendomsmægler.
Hvem kan bruge Estaldo? Hvem kan bruge Estaldo? Estaldo.com kan bruges af alle, der ønsker at sælge sin bolig til en fast lav pris. Vi fungerer ligesom de traditionelle ejendomsmæglere, som du kender nede fra gadehjørnet, men hos os er der ingen spidse sko eller hurtigsnakkende sælgere.
Hvornår er det bedst at sælge sin bolig? Det er svært at forudsige boligmarkedet, og vi kan derfor ikke sige hvornår det er bedst at sælge boligen. Boligmarkedet påvirkes af mange faktorer og kan ændre sig fra år til år.