HANDELSBETINGELSER

Estaldo APS / www.estaldo.com

CVR-nr: 40415807

Hobrovej 42D

[email protected]

+45 71 96 08 08


FORMÅL

DISSE HANDELSBETINGELSER REGULERER UDELUKKENDE BETINGELSERNE FOR DE PRODUKTER OG YDELSER SOM KAN BESTILLES, KØBES OG BETALES VIA ESTALDO SHOP I FORLÆNGELSE AF EN BOLIGANNNONCE, SOM ER OPRETTET PÅ ESTALDO SNEAK PEEK™


BESTILLER DU ANDRE YDELSER ELLER FÅR RÅDGIVNING HOS ESTALDO, VIL DU ALTID FÅ UDLEVERET SÆRSKILTE VILKÅR SOM ER GÆLDENDE.


PRISFEJL

Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er ESTALDO ApS ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.


PERSONDATA & COOKIES

Ved at benytte Estaldo.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores

Privatlivspolitik, som fremgår af følgende link https://support.estaldo.com/da/article/privatlivspolitik-og-cookies-qxelfn/


E-MAILS

Din e-mailadresse kan blive brugt til at sende information og tilbud om andre tilkøbsmuligheder hos Estaldo. Ønsker du ikke at modtage disse e-mails kan du gøre os opmærksomme på det via vores chat-funktion. Du kan også altid framelde dig denne type e-mails, ved at klikke frameld i bunden af de e-mails du modtager eller ved at skrive til [email protected] eller ved at ringe på 71960808. Du får altid en bekræftelse når din henvendelse er blevet behandlet.


PRODUKT OG YDELSERNES OMFANG OG STED

Estaldo giver dig mulighed for at købe forskellige tilkøbsprodukter og serviceydelser i forbindelse med dit boligsalg. For at levere din bestilling samarbejder Estaldo med flere forskellige leverandører. Du accepterer ved din bestilling, at vi deler dine informationer med en eller flere af vores samarbejdspartnere. Formålet med delingen er udelukkende at kunne levere ydelsen til dig. Eksempelvis er vi nødt til at dele dine kontaktinformationer med de fotografer, som vi samarbejder med så de kan besøge dig. Vi er også nødt til at dele dine kontaktinfo med vores leverandør af skilte for at kunne fremsende et skilt til dig. Virksomhederne behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.


BETALING

Estaldo tilbyder følgende betalingsmetoder: MobilePay eller betalingskort (Visa, VisaElectron, Dankort, Maestro og MasterCard). Vi trækker først betalingen når varen eller ydelsen er leveret til dig.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

For at sikre fortroligheden af vores kunders private oplysninger, samarbejder Estaldo med NETS, som er PCI-valideret og krypterer alle dine betalingskortoplysninger. På den måde er du garanteret at ingen kan se eller genskabe dine kortoplysninger.

Når du betaler med betalingskort accepterer du, at dine kortoplysninger bliver håndteret af NETS som tredjepart. Estaldo har derfor ikke adgang til kortoplysningerne og Estaldo ikke kan gøres ansvarlig for håndteringen af disse. Du kan se NETS betingelser her privacynotice_DA.pdf (dibspayment.com)

Når du vælger at betale med betalingskort, bliver du ført videre til en sikkerhedsgodkendelse, hvor du kan vælge at verificere dit køb med NemID eller en kode tilsendt på SMS.


LEVERING

Fysiske produkter

Estaldo leverer som udgangspunkt vores fysiske produkter til alle brofaste øer i Danmark. Hvis du bestiller til et område, hvor vi ikke kan levere, forbeholder vi os retten til at annullere din ordre uden omkostninger for dig. Har du bestilt et produkt, som skal fremsendes fysisk til dig vil den normale leveringstid fremgå af produkbeskrivelsen.

Vi sender alle pakker med GLS eller Post Nord afhængig af produktet.


Ydelser

Estaldo leverer som udgangspunkt vores ydelser til alle brofaste øer i Danmark. Hvis du bestiller til et område, hvor vi ikke kan levere forbeholder vi os retten til at annullere din ordre uden omkostninger for dig.


Særskilt vedr. levering af Fotopakker

Hvis du har bestilt en fotopakke hos Estaldo vil du blive kontaktet direkte fra fotografen for at aftale et tidspunkt for din fotografering. Normalt bliver du kontaktet indenfor 24 timer mandag til fredag. Dine billeder leveres direkte til din boligannonce. Der er copyright på materialet og det må kun anvendes på Estaldo.com medmindre andet aftales særskilt.

Se også betingelserne for fortrydelsesret i forbindelse med køb af Fotopakker.


ERSTATNING

Estaldo dækker skader som sker i forbindelse med udførelsen af vores serviceydelser i dit hjem med op til 5.000 kr. pr. ordre. Er der sket skade i forbindelse med vores besøg på din ejendom, skal du gøre dit krav gældende straks til den udførende part på stedet.


REKLAMATIONSRET

Købeloven finder anvendelse på varekøb.

Du har derfor 24 måneders reklamationsret. Det betyder du enten kan få en vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af en konkret situation. Reklamationen skal være berettiget, manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd. Din reklamation skal ske indenfor ”rimelig tid” efter du opdager manglen, i så fald vil en reklamation være rettidig.

Er din reklamation berettiget, refunderer vi dine ”rimelige” fragtomkostninger. Du skal altid aftale med os inden du fremsender os en vare. Varen skal desuden altid sendes retur i forsvarlig emballage og du skal huske at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:

Estaldo ApS

Hobrovej 42D

9000 Aalborg

Danmark


Pakken skal altid sendes til vores adresse vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


FORTRYDELSESRET, OMBOOKING & AFLYSNINGSPOLITIK

Du har altid mulighed for at benytte den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, medmindre andet er beskrevet. Du finder vores standardfortrydelsesformular i bilag 1 nederst i handelsbetingelserne.


Om fortrydelsesret på fysiske produkter

Inden 14 dage fra modtagelse skal give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb hos Estaldo. Det skal ske ved at kontakte [email protected] eller ringe til os på 71960808. Du skal gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Derefter har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du kan ikke fortryde dit køb hos os ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer endvidere risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Har varen mistet værdi fordi du har brugt varen på en anden måde end nødvendigt for at fastslå varens egenskaber, kan du kun få en del af beløbet tilbage. Beløbet du får afhænger af varens handelsmæssige værdi i visse tilfælde kan det betyde du ikke kan få noget af beløbet retur.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Om fortrydelsesret på ydelser


Særskilt for fortrydelse af fotopakker

Du kan aflyse/ombooke vores fotografs besøg på ejendommen uden omkostninger, såfremt dette sker Arbejdsdagen forinden før kl. 15:00. Er Arbejdsdagen forinden en fredag skal aflysning ske senest kl. 13:00. Sker aflysning af besøget senere, forbeholder Estaldo sig ret til at opkræve et aflysningsgebyr på 700 kr.

Du kan flytte en tid eller aflyse gennem linket på din bookingbekræftelse, over telefon, chat, over e-mail, eller via vores bookingsystem mellem kl. 9:00 og 14:00 mandag – torsdag og fredag 9:00 – 12:00

Hvis du aflyser mindre end 6 timer før besøget, opkræves et honorar på 100% af den aftalte pris. Dette skyldes at fotografens tid er reserveret til dig, og fotografen kan derfor ikke få en anden kunde på den tabte tid.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fristen løber fra din bestilling hos os og udløber, når ydelsen er fuldt leveret indenfor de 14 dage. Du bevarer således din fortrydelsesret mens leveringen af ydelsen står på, hvis din aftale med fotografen ligger indenfor 14 dage efter bookingdagen. Hvis din aftale med fotografen ligger mere end 14 dage efter din bestilling hos os, så har du ikke fortrydelsesret mens levering af ydelsen står på.

Samtykker du til at fotografen påbegynder sit arbejde hjemme hos dig giver du afkald på din fulde fortrydelsesret. Ønsker du efterfølgende at benytte din fortrydelsesret, skal du derfor være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, som allerede er lavet i forbindelse med din bestilling.


TILBAGEBETALING

Vi tilbagefører altid med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi er berettiget til at tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Fysiske produkter sendes til:

Estaldo ApS

Hobrovej 42D

9000 Aalborg

Danmark


Pakken skal altid sendes til vores adresse vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


KLAGEMULIGHEDER

Har du en klage over et produkt købt hos Estaldo, skal du i første omgang sende din klage til: [email protected]

Er Estaldo ikke i stand til at finde en acceptabel løsning for dig kan du sende en klage til

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk


Bor du i et andet EU-land end Danmark, skal du klage til EU-Kommissionens online klageportal

Som du finder her - http://ec.europa.eu/odr


DIN RETSEVNE

Habilitet og alder: Ved at afgive en Ordre på Estaldo.com bekræfter du, at:

Du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler; og

Du er over 18 år.


TVISTER

Køb på Estaldo.com, som knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Estaldo vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole.

Enhver tvist afgøres efter dansk ret med retten i Aalborg som værneting.


BILAG 1 STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.


Til ESTALDO APS, HOBROVEJ 42D, 9000 AALBORG ([email protected])


Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer

/levering af følgende tjenesteydelser

Ordrenummer

Bestilt den/modtaget den

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato