Fotografering af din bolig i forbindelse med boligsalget
Sådan får du det bedste ud af din boligfotografering: Tips og tricks til at gøre din bolig klar til salg og hvad du skal vide, før du sælger

Når boligen skal fotograferes i forbindelse med salg hos ejendomsmægleren

Når du skal sælge din bolig, er det en god idé at tænke over, hvordan du præsenterer den bedst muligt for potentielle købere. Et af de vigtigste elementer i en boligannonce er billederne, som skal fange købernes interesse og give dem lyst til at se mere. Men hvordan får du taget nogle gode billeder af din bolig? Og hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en ejendomsmægler, der kan hjælpe dig med det?

Hos Estaldo har vi mange års erfaring med at sælge boliger, og vi ved, hvad der virker. Vi tilbyder dig en professionel fotograf, der kan tage flotte og indbydende billeder af din bolig, som viser dens kvaliteter og potentiale. Fotografen er naturligvis inkluderet i det salær, du betaler, når din bolig bliver solgt. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om ekstra udgifter eller besvær med at finde en fotograf selv.

Læs mere om priserne hos Estaldo

Et ægte indblik i din bolig

Men hvad gør vores fotografer anderledes end andre? Jo, de har et særligt fokus på at skabe et retvisende billede af din bolig. Det vil sige, at de ikke bruger tricks eller manipulationer, som kan skabe falske forventninger hos køberne. Vi har alle prøvet at se en boligannonce, hvor billederne ser fantastiske ud, men når man kommer til fremvisningen, er man skuffet over virkeligheden. Det er hverken sjovt for køber eller sælger, og det kan forsinke eller forhindre et salg.

Derfor laver vi hos Estaldo også en komplet 3D-model af hele boligen på alle sager. Det giver køberne mulighed for at tage en virtuel fremvisning hjemmefra og opleve boligen præcis, som den er. De kan bevæge sig rundt i alle rum og se detaljerne på nært hold. De kan endda måle på alle led og kanter, så de kan tjekke, om deres møbler passer ind. Det er en smart måde at spare tid og besvær på for både køber og sælger.

Så hvis du vil have taget nogle gode billeder af din bolig i forbindelse med salg, skal du vælge Estaldo som din ejendomsmægler. Vi sørger for, at din bolig bliver vist frem på den bedste måde, så du kan tiltrække flere interesserede købere og få et hurtigt og godt salg.

Hvordan fungerer 3D-modellen hos Estaldo?

En 3D-model er meget mere end bare billeder. Det er en virtuel rundvisning i din bolig, som giver potentielle købere en realistisk oplevelse af, hvordan det er at bo der. De kan gå rundt i alle rummene, se indretningen og fornemme stemningen. De kan også måle alt, hvad de vil, lige fra væg til væg, loft til gulv og møbel til møbel. Det hjælper dem med at forestille sig, hvordan de selv ville indrette sig i boligen.

For at lave en 3D-model skal vi scanne din bolig med et avanceret kamera. Det klarer vores dygtige fotografer, når de besøger dig. Du skal blot sørge for, at din bolig er pæn og ryddelig, når vi kommer. Sørg for at fjerne alle personlige ejendele, som du ikke vil have med i modellen - Man kan se alle kroge og hjørner.

En 3D-model er ikke bare en smart måde at vise din bolig frem på. Det er også en effektiv måde at tiltrække flere købere på. En 3D-model øger nemlig interessen for din bolig på nettet, hvor de fleste boligsøgende starter deres jagt. Med en 3D-model skiller din bolig sig ud fra mængden og får flere klik og henvendelser.

Så hvis du vil have en ejendomsmægler, som kan give dit boligsalg de bedste vilkår, så tag en snak med vores dygtige ejendomsmæglere her hos Estaldo.

Bliv kontaktet af vores ejendomsmæglere


Her er nogle tips og tricks til, hvordan du kan gøre din bolig klar til fotografering

  • Ryd op og fjern personlige ting som billeder, nips og tøj. Det giver et mere neutralt og indbydende udtryk.
  • Sørg for god belysning og åbn gardinerne. Det skaber en lys og rummelig stemning.
  • Giv dine vægge et frisk lag maling, hvis de trænger til det. Det gør en stor forskel for helhedsindtrykket.
  • Pynt med planter, blomster og puder. Det tilføjer lidt farve og liv til rummene.

Overvejer du at sælge din bolig? 🏡

Du får din egen personlige ejendomsmægler, som følger sagen fra start til slut. Derfor skal du ikke tænke på forhandling med købere, tungt papirarbejde eller juridiske spidsfindigheder. Læn dig blot trygt tilbage, imens vi sætter din bolig til salg.

Læs mere her:
Kontakt vores ejendomsmæglere