Estaldo fik millioninvestering i Løvens Hule
Torsdag aften deltog Estaldo i Løvens Hule på DR1 (Episode 4).

Danmarks digitale ejendomsmægler

Estaldo blev stiftet i 2020 og har på blot to år opbygget et koncept, der gør det markant billigere og mere gennemskueligt at sælge sin bolig i Danmark. Virksomheden er stiftet af serieiværksætter Jakob Neua Nørgaard, ejendomsmægler Ann Rosenskjold samt udviklerne Tibold Kandrai og Roland Pop.

I dag beskæftiger virksomheden 19 medarbejdere, som hver eneste dag kæmper for at forbedre vilkårene for de danske boligejere. Estaldo har ved udgangen af 2021 opnået en plads som Danmarks 5. største ejendomsmæglerbutik ud af ca. 1.500 butikker på landsplan målt på antal boliger til salg. Det tyder altså på, at danskerne tror lige så meget på vores koncept, som vi gør – og dét er vi hammerglade for!

Digital ejendomsmægler i Løvens hule

Estaldo er Danmarks digitale ejendomsmægler, der har skabt en model, hvor vi fra vores kontor i Aalborg sælger boliger i hele landet. Med et fast salær på 12.500 kroner er Estaldo et markant billigere alternativ til de traditionelle ejendomsmæglere. Den eneste forskel for kunderne er, at de selv åbner døren og fremviser deres bolig – for hvem kender egentlig boligen bedst?

Jan Lehrmann investerer millioner i den digitale ejendomsmægler Estaldo

Spændte og nervøse gik vi ned af trapperne til de 5 løver. Nervøsiteten forsvandt dog hurtigt, da de alle kunne se mulighederne i Estaldos digitale model for boligsalg. Efter flere forhandlinger sikrede Jan Lehrmann sig 10% af virksomheden for 2.750.000 kroner, og Estaldo kunne gå lettede og lykkelige fra studiet.

Jan Lehrmanns kompetencer og erfaringer passer nemlig perfekt ind i Estaldos store visioner for fremtiden, hvor målet er at udvide forretningen til resten af Europa og opbygge en milliardvirksomhed i Danmark. Vi glæder os til at byde Jan Lehrmann officielt velkommen i team Estaldo og ser frem til et samarbejde, der skal være med til at tage Estaldo til nye højder.

Nye projekter i støbeskeen

Med en investering fra Jan Lehrmann er den første mursten placeret til nye spændende projekter. Allerede i dag kan vi løfte sløret for vores nye koncept: Sæt din bolig til salg helt GRATIS!

Målet med Estaldo har siden dag 1 været at skabe et billigere boligsalg for alle boligejere. Derfor lancerer vi nu en platform, hvor du som sælger helt gratis og uforpligtende kan sætte din bolig til salg.

Vi kalder det Estaldo Sneak Peek™.

Sneak Peek – Gratis boligannonce

Vink farvel til gebyrer, liggetid og forpligtelser.

Med Estaldo Sneak Peek™ opretter du en salgsannonce for din bolig, som automatisk bliver matchet med vores landsdækkende køberkartotek. Samtidig kan købere søge i Sneak Peek-universet efter lige præcis din bolig. Her behøver du ikke bekymre dig om den frygtede liggetid, og du kan helt uforpligtende teste interessen for netop din bolig i markedet.

Vi synes, at det er boligsalg, som det burde være. Fremvisningerne og kommunikation med købere klares let igennem vores smarte bookingsystem, så du har det hele samlet ét sted, og du slipper også for at udlevere kontaktoplysninger til højre og venstre.

Opret din bolig helt gratis på linket her: 
➡️ Estaldo Sneak Peek™